CASAVABENE

Appartementen

vakantie piemonte Onze appartementen vakantiehuis piemonte

In onze kleinschalige accommodatie hebben we drie appartementen beschikbaar; appartement 'Romantica', studio 'Classico' en en klein vakantiehuisje 'Rustico'. Daarnaast hebben we nog een kamer 'Moderna' beschikbaar, als extra kamer bij [[n van de appartementen. Elk appartement heeft een eigen terras met zitje. Op ons uitgebreide terrein hebben we daarnaast diverse zitjes gecreëerd, waar men kan genieten van prachtige omgeving.

 

Klik op de foto's voor een uitvoerige beschrijving en informatie over prijzen en beschikbaarheid of selecteer een accommodatie via het menu.


Meer informatie


Appartement Romantica

Appartement 'Romantica' beschikt over een aparte slaapkamer, een badkamer met douche en een woonkamer/keuken. Appartement Romantica is geschikt voor maximaal 2 personen.


Meer informatie


Studio Classico
Studio 'Classico' is een open ruimte met hierin een tweepersoonsbed en woonkeuken met een aparte badkamer met douche. De studio is geschikt voor maximaal 2 personen.


Meer informatie


Vakantiehuisje Casa Rustico

Casa Rustico bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de slaapkamer met open badkamer met daarnaast een apart (gesloten) toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkeuken. Casa Rustico is geschikt voor maximaal 2 personen.

Het terrein met zwembad vakantiehuis piemonte

Het terrein rond Casavabene is sterk glooiend, waardoor het mogelijk was om verschillende zitjes te creëren op het terrein met veel privacy. Hier kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht en de rust. Voor de nodige afkoeling kunt u gebruik maken van het zwembad. Direct langs Casavabene loopt één van de wandelroutes van Deserta Langarum. vakantie piemonte
Kamer Moderna als extra slaapkamer

Onze appartementen en Kamer Moderna zijn geschikt voor twee personen. Om een extra slaapkamer te hebben is het mogelijk de Moderna mee te huren bij de appartementen. De prijs voor het mee huren van de Moderna is €285,-.


Verhuur van het hele huis Vakantiehuizen piemonte 

Het is mogelijk het hele huis, alle appartementen en B&B kamer als geheel te huren. In dat geval is het ook nog mogelijk om op ons terrein een aantal tenten te plaatsen. De mogelijkheden en de prijs zijn afhankelijk van de periode in het jaar en natuurlijk de beschikbaarheid.  


Alternatieve accommodatie in Murazzano vakantiehuis piemonte

In het geval er bij ons geen plek meer is kunnen wij u nog een alternatief aanbieden in Casa Rea. Casa Rea ligt aan de andere kant van Murazzano, aan de rand van het dorp.

 

Bellen
Info