CASAVABENE

Appartementen en B&B

vakantie piemonte Onze appartementen vakantiehuis piemonte

Wij hebben in onze kleinschalige accommodatie drie appartementen beschikbaar; appartement 'Romantica', studio 'Classico' en en klein vakantiehuisje 'Rustico'. Daarnaast hebben we nog een B&B kamer 'Moderna' beschikbaar.

 

Klik op de foto's voor een uitvoerige beschrijving en informatie over prijzen en beschikbaarheid of selecteer een accommodatie via het menu.

 Appartement
Romantica

 Studio
Classico

Vakantiehuisje
Casa Rustico

Appartement Romantica, Klik op de foto voor meer informatie

Appartement 'Romantica' beschikt over een aparte slaapkamer, een badkamer met douche en een woonkamer/keuken. Appartement Romantica is geschikt voor maximaal 2 personen.

Lees meer >

 

Studio Classico, Klik op de foto voor meer informatie

Studio 'Classico' is een open ruimte met hierin een tweepersoonsbed en woonkeuken met een aparte badkamer met douche. De studio is geschikt voor maximaal 2 personen.

Lees meer >

Casa Rustico, Klik op de foto voor meer informatie

Casa Rustico bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de slaapkamer met open badkamer met daarnaast een apart (gesloten) toilet. Op de eerste verdieping bevind zich de woonkeuken. Casa Rustico is geschikt voor maximaal 2 personen.

Lees meer >

Het appartement, de studio en het vakantiehuisje hebben ieder hun eigen terras. De B&B kamer heeft geen eigen terras, maar er kan wel gebruik gemaakt worden van één van de vele andere zitjes op ons terrein.


Het terrein met zwembad vakantiehuis piemonte

Het terrein rond Casavabene is sterk glooiend, waardoor het mogelijk was om verschillende zitjes te creëren op het terrein met veel privacy. Hier kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht en de rust. Voor een de nodige afkoeling kunt u gebruik maken van het zwembad. Direct langs Casavabene loopt één van de wandelroutes van het Deserta Langarum. vakantie piemonte


B&B kamer als extra slaapkamer bij Studio vakantiehuis piemonte

Onze appartementen en Bed en Breakfast kamer zijn geschikt voor twee personen. Om een extra slaapkamer te hebben is het mogelijk de B&B kamer mee te huren bij de Studio 'Classico'. De prijs voor het mee huren van de B&B kamer is €250,-.Verhuur van het hele huis Vakantiehuizen piemonte 

Het is mogelijk het hele huis, alle appartementen en B&B kamer als geheel te huren. In dat geval is het ook nog mogelijk om op ons terrein een aantal tenten te plaatsen. De mogelijkheden en de prijs zijn afhankelijk van de periode in het jaar en natuurlijk de beschikbaarheid.  


 

Alternatieve accommodatie in Murazzano

In het geval er bij ons geen plek meer is kunnen wij u nog een alternatief aanbieden in Casa Rea. Casa Rea ligt aan de andere kant van Murazzano, aan de rand van het dorp.