CASAVABENE

Appartementen en B&B

vakantie piemonte Wat wij bieden vakantiehuis piemonte

Wij staan graag voor u klaar, om van uw vakantie in Piëmonte een succes te maken. Ons terrein staat u volledig ter beschikking, waarbij u vanaf de diverse terrassen kunt genieten van de natuur, de rust en de ruimte. Elk terras biedt weer een ander uitzicht op de prachtige omgeving van de Langhe.


Tips

Logeren bij Nederlanders in Italië heeft zo zijn voordelen, maar voornamelijk in de taal. Wij informeren u op diverse wijzen over al het moois wat onze regio te bieden heeft. Zo hebben wij een informatiemap beschikbaar, vermelden wij op het informatiebord welke evenementen er in de regio zijn en delen wij met u onze persoonlijke favorieten.


Bed- en linnengoed

De appartementen en B&B kamer zijn uitgerust met bed- en linnengoed. Het beddengoed wordt één keer per week verschoond. Het linnengoed wordt twee keer per week verschoond. Natuurlijk kunt u altijd vragen om een extra tussentijdse wissel. Voor naar het strand of zwembad vragen wij u uw eigen handdoeken mee te nemen.


Bibliotheek

Wij hebben een ruim assortiment aan boeken welke tot uw beschikking staan. In elk appartement hebben wij een kleine collectie neergelegd, maar vraag gerust wat wij nog meer hebben. Zo kunt u wegdromen in een boek terwijl u geniet van uw verblijf.


Ontbijt

Indien gewenst regelen wij in het hoogseizoen elke morgen vers brood van de bakker.

Wij kunnen voor u ook een compleet ontbijt verzorgen. 

De kosten voor het ontbijt bedragen €9,- p.p. (incl. bij de B&B Kamer). Het ontbijt wordt geserveerd tussen 8.30 en 11.00. U kunt tijdens het ontbijt genieten van o.a.:

  • Koffie, thee, melk en/of sapje
  • Vers brood en croissants 
  • Yoghurt
  • Vers fruit uit de tuin 
  • Zelfgemaakte jam
  • Kaas en vleesbeleg uit de regio
  • Een eitje (als het kan van de buren)
Appartementen, vakantiehuizen Noord Italië


Wanneer u speciale wensen heeft voor het ontbijt dan kunt u deze bij de reservering opgeven.  


Gratis draadloos internet (wifi)

Er is een gratis draadloos netwerk beschikbaar voor internet(wifi) op het gehele terrein, zo kunt u ook tijdens uw vakantie op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen buiten Casavabene.

Kampvuur / BBQ

Geregeld organiseren wij een BBQ avond, waarbij iedereen welkom is en zelf iets bijdraagt.


Zwembad

Appartement met zwembad Piëmonte, Noord Italië

Voor een aangename verkoeling hebben wij een opzet zwembad. Het zwembad heeft een diameter van 5 meter en is circa 1,2 meter diep. Een heerlijke ervaring om rond te dobberen in onze prachtige omgeving.


Wandelen en Fietsen piemonte wandelen piemonte

Voor wie graag wil wandelen of fietsen hebben wij diverse kaarten beschikbaar.


Kunst op de kamers

Op de kamers hebben wij diverse werken hangen van Steven Kost. Steven heeft verschillende karakteristieke plaatjes uit de omgeving in aquarel weergegeven. Het is mogelijk de werken aan te schaffen.     

Klik op de foto voor meer foto's

Huisdieren

Huisdieren mee, alleen in het voor- en naseizoen en in overleg.


B&B kamer als extra slaapkamer bed en breakfast piemonte

Onze appartementen en  Bed en Breakfast kamer zijn geschikt voor twee personen, behalve appartement Romantica, waar nog een slaapbank in de woonkamer staat. Om een extra slaapkamer te hebben bij één van de appartementen is het mogelijk de B&B kamer mee te huren. De prijs voor het mee huren van de B&B kamer is €250,-

 

Verhuur van het hele huis

Het is mogelijk het hele huis, alle appartementen en B&B kamer als geheel te huren. In dat geval is het ook nog mogelijk om op ons terrein een aantal tenten te plaatsen. De mogelijkheden en de prijs zijn afhankelijk van de periode in het jaar en natuurlijk de beschikbaarheid.


Goed begin arrangement

Bij aankomst wordt een flesje Moscato d'Asti ontkurkt.
U hoeft de deur niet meer uit, want het diner wordt geserveerd in Casavabene. Tijdens het diner wordt u getrakteerd op een uitgebreide maaltijd in de traditie van Piëmonte. De volgende morgen wordt een heerlijk ontbijt geserveerd met diverse lokale producten.

De kosten voor dit arrangement bedragen €30,- per persoon.Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier of op info@casavabene.com