CASAVABENE

Appartementen

vakantie piemontee Pomeriggi in Musica  vakantiehuis piemonte zwembad

Tijdens de zomermaanden is Murazzano thuis voor een grote groep permanente en tijdelijk bewoners. Het werd ons duidelijk dat er binnen deze groep mensen genoeg muzikaal talent te vinden moest zijn. Zo ontstond bij ons het idee om een muziekreeks te organiseren in de zomermaanden van juli tot september, gebruikmakend van deze talenten. Het doel was om een aangename muzikale ervaring te bieden voor een ieder die van muziek houdt en om een podium te bieden waarop deze talenten kunnen optreden.

In een ontspannen sfeer en zonder pretenties is de eerste reeks concerten van start gegaan in de zomer van 2017. Met hulp van de gemeente Murazzano zijn de concerten georganiseerd op twee geweldige locaties in Murazzano. Een kleine kerk (Chiesa dei Battuti Neri) op het dorpsplein en een grote kerk bij de oude ingang van het dorp (il Santuario Madonna di Hal).


Na een succesvolle afronding van de eerste editie van Pomeriggi in Musica in 2017 hebben we samen met de gemeente besloten om van dit festival een jaarlijkse traditie te maken. Na wat Corona strubbelingen hebben we in 2022 onze vijfde editie mogen organiseren. In totaal hebben we zes concerten georganiseerd op verschillende plekken in en rond Murazzano. Bellen
Info