CASAVABENE

Appartementen en B&B

Vakantie Piemonte, vakantiehuis Piemonte

Benvenuti a Casavabene, een kleinschalige accommodatie gelegen op 3,5 km van ons dorp Murazzano.

U bent op zoek naar een vakantiehuis in Piemonte en wellicht wilt u liever logeren bij Nederlanders in Italië. In onze kleinschalige accommodatie, hebben we een appartement, een huisje, een studio en een bed en breakfast kamer gerealiseerd en natuurlijk is er een zwembad voor de nodige verkoeling. Op onze website geven wij u niet alleen informatie over onze appartementen, maar ook veel algemene informatie voor uw vakantie in Piemonte, maar vooral voor uw vakantie in onze streek de Langhe.


Zo zijn er diverse prachtige dorpjes en steden te bezoeken, kunt u fantastisch wandelen en fietsen in Piemonte (er zijn uitgebreide wandelroutes en fietsroutes in de directe omgeving) en kunt u heerlijk eten in één van de fantastische trattoria's in ons dorp. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon lekker van de rust te genieten op ons terrein met diverse zitjes en zwembad. Om een beeld te kunnen krijgen van deze prachtige omgeving, hebben wij een reeks foto albums toegevoegd.

vakantiehuis piemonte, vakantie bij nederlanders in Italie, vakantie piemonte, vakantiehuizen piemonte, vakantiehuis piemonte zwembad, b&b piemonte, logeren in piemonte, vakantiewoning piemonte, appartement piemonte, appartement piemonte zwembad,  wandelen piemonte, fietsen piemonte

Vakantie Piemonte, vakantie de Langhe vakantiehuis piemonte zwembad,

Voor veel Nederlanders die naar Italië op vakantie willen gaan is Piemonte nog een onbekende bestemming. Een ieder die echter éénmaal op vakantie in Piemonte en de Langhe is geweest heeft kunnen ervaren dat Piemonte het nieuwe Toscane van Italië is. Met recht is een groot deel van onze regio toegevoegd aan de wereld erfgoedlijst van UNESCO.


Als extra kamer de B&B kamer b&b piemonte

Onze appartementen en Bed & Breakfast kamer zijn geschikt voor twee personen. Bij de Studio Classico is het mogelijk de B&B kamer mee te huren als extra kamer.


Verhuur van het hele huis vakantie piemonte, vakantie bij nederlanders in italie

Het is mogelijk het hele huis bestaande uit de appartementen, het vakantiehuisje en de B&B kamer, als geheel te huren. In dat geval is het ook nog mogelijk om op ons terrein een aantal tenten te plaatsen.


Onze plek Casavabene, vakantie Piemonte vakantiehuis piemonte zwembad, vakantie bij nederlanders in italie

In 2008 hebben wij onze droomlocatie in Italië gevonden, in de gemeente Murazzano in de regio Piemonte. Het huis, in de volksmond Pancia Lunga (de lange buik) geheten, is in 1983 gebouwd, maar nooit afgebouwd en stond dus al 25 jaar op ons te wachten. In 2009 hebben we het huis grotendeels afgebouwd en er een vakantiehuis van gemaakt, bestaande uit een appartement, een studio, een vakantiehuisje en een Bed & Breakfast kamer. Murazzano bevindt zich in de streek de Langhe, in het grensgebied tussen de regio's Piemonte en Ligurië. Hier hebben we een plek gecreëerd waar zowel wij als onze gasten zich prettig voelen. Met veel aandacht voor onze gasten, maar met respect voor de privacy. Een plek waar men kan genieten van al het mooie dat deze streek te bieden heeft, omgeven door stilte en rust. In de zomer organiseren wij in Murazzano een muziekfestival Pomeriggi in Musica.Alternatieve accommodatie in Murazzano

In het geval er bij ons geen plek meer is kunnen wij u met Casa Rea een alternatief vakantiehuis bieden. Casa Rea ligt aan de andere kant van Murazzano, aan de rand van het dorp.

 Onze laatste nieuwsbrief

Op onze publicatie pagina zijn alle nieuwsbrieven te vinden vanaf 2008


Hoe wij omgaan met de registratie van uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze

> Privacy-verklaring <

Meer over wat er is te doen in Piemonte


te doen in piemonte


Meer over wandelen in Piemonte


wandelen piemonte


Meer over fietsen in Piemonte


fietsen piemonte


Meer over vakantie in Piemonte


vakantie piemonte
vakantie piemonte, logeren bij nederlanders in italie, vakantiehuis piemonte zwembad