vakantie bij Nederlanders in Italie, vakantie piemonte

vakantie piemonte Gastenboek vakantiehuis piemonte

Op deze pagina hebben onze gasten een reactie achtergelaten. Begin 2016 hebben wij onze website vernieuwd. Alle reacties van voor deze tijd hebben wij overgenomen vanuit de oude website.

De reacties van onze gasten

49 berichten op 5 pagina's
Johan&Karin van Hassel
29-06-16 20:11:34
Lieve Monique en Hermando,

We hebben een fijne tijd gehad op jullie prachtig gelegen Casavabene. Appartement Romantica was schoon, ruim en van alle gemakken voorzien en de tuin met de verschillende zitjes plus uitzicht op de Alpen vonden we bijzonder. De omgeving is werkelijk prachtig, zowel de natuur als de dorpen en stadjes. We hebben genoten van de echte Italiaanse sfeer en van het heerlijke eten in de vele restaurantjes en trattoria's, maar vooral ook van de door jullie georganiseerde kookworkshop en pizza avond. Super!
Ageeth & Martin van der Hoorn
24-04-16 17:21:53
Wat een fantastische week hebben wij achter de rug. We verbleven van 16 tot 23 april 2016 in het appartement van Casavabene (ondanks dat we de kleinere studio geboekt hadden).
Een gezellige kamer van alle gemakken voorzien. Schoon, netjes en compleet.
Een fantastisch uitzicht vanuit de tuin, de heerlijke plekjes in de luwte waar je in het vroege voorjaar al snel de rust en het natuurschoon in je kan opnemen.
Het nabij gelegen dorp is superleuk, de diverse restaurantjes hebben allen een eigen karakter maar even lekker.

Zowel Monique als Hermando kennen de omgeving door en door. Ze vertellen veel en geven op een enthousiaste wijze nuttige tips.

Je kan je dagen vullen met rust maar voor de afwisseling zijn er ook diverse steden via prachtige routes makkelijk bereikbaar.

Wanneer je 's authentieke Italiaanse sferen wilt meekrijgen dat is dit de ideale plek.
Marcel Don
11-02-16 23:02:26
08-07-2015

Ons verblijf (5/5 - 14/5) bij jullie op Casa Va Bene ligt ons nog vers in het geheugen en het is een zoete herinnering. Wat heeft Italië toch dat je er altijd vrolijk vandaan komt en dat er altijd vriendelijke mensen rondlopen. We hebben jullie gastvrijheid zeer gewaardeerd en vonden dat jullie een prima evenwicht hadden tussen contact en afstand. Het terrein rond jullie huis met allemaal mooie zitplekjes is heerlijk, je kunt steeds ergens anders gaan zitten. Ook de omgeving heeft veel te bieden en je hoeft er niet heel veel voor te rijden, leuke plaatsjes met dito markten. Niet alleen de Langhe maar ook de zee is heerlijk nabij. We koesteren jullie gastvrijheid in combinatie met de schoonheid van de Langhe
Pauline van Norden
11-02-16 23:01:53
29-06-2015

Bedankt voor een heerlijk gevarieerde week in jullie mooie Casa va Bene.

We voelde ons direct thuis door de hartelijke ontvangst. En de BBQ op de eerste avond was ook een zeer geslaagd. Met jullie tips over wandelen, fietsen, cultuur en culinair hebben we er een mooie afwisselende week van gemaakt,

Het huis heeft een erg mooie buitenruimte met verschillende gezellige zitjes waar je van de rust en het uitzicht kunt genieten. Iedere ochtend heb ik een lekkere duik in het zwembad kunnen maken.

De omgeving is uitermate geschikt om de fietsen, zowel met de MTB als met de racefiets. We hebben een aantal klimmetjes van de "beklimmingen van de kampioenen" gemaakt. Het leuke is dat je iedere keer weer in een mooi dorpje komt. De tijd lijkt daar wel even stil te hebben gestaan.

Monique en Hermando genieten van hun werk en de mooie omgeving. Met veel enthousiasme geven ze passende tips voor iedere gast.

Dank! En we komen graag een keertje terug.
Lies en Cees Vermeeren
11-02-16 23:00:52
18-06-2015

Lieve Monique en Hermando,
We hebben 14 dagen genoten van de gastvrijheid, de buitenruimte, de streek met zijn prachtige oude dorpjes, zo nu en dan de prive hondenuitlaatservice, de heerlijke bbq's.
Alles viel als een warme deken om ons heen. En dan ook nog een italiaanse kookles en wijnproeverij, kortom: EEN AANRADER !
Lies, Cees en Suze
Dick en Tina Stol
11-02-16 23:00:09
05-06-2015

Lieve Monique en Hermando,

We zijn weer terug op het franse honk, zitten met een glaasje wijn op het terras en zijn het er, al mijmerend, 100% over eens dat we heerlijke dagen bij jullie hebben doorgebracht! Bij aankomst leek het er al op dat we in een 'warm bad' terecht waren gekomen en dat gevoel is alle dagen gebleven.
De gave om betrokkenheid en gevoel voor privacy te combineren is niet iedereen gegeven en jullie hebben dat tot kunst verheven. Onze complimenten!
Dat er ook met jullie andere gasten zo'n klik zou zijn hebben we als heel bijzonder ervaren. De bbq was niet alleen fantastisch verzorgd, maar ook heel geanimeerd en gezellig en jouw optreden​ in de prachtige kerk van Murrazano​, Monique, was een super sluitstuk van ons ​geweldige verblijf!

Lieve mensen, we hebben genoten!

Warme groet,
Dick​, Tina​ en Bas​
Ria Suidman-Jansen
11-02-16 22:59:11
23-10-2014

Een weekje zingen bij Monique in Casavabene, doen?
Doen!
Aangemeld, Peter komt ook mee maar zingt niet.
Een klein groepje derhalve, Mia, Lenny, Monique en Ria.
Eerst eventjes aan elkaar wennen maar dan zingen we.
Monique hoort alles en helpt ons onze zwakke puntjes te verbeteren.
Het is een plezierige, vrolijke, en heel gezellige week.
Maar als je alleen voor het zingen gaat heb je buiten de waard gerekend...
Hermando, hij serveert wijn, bakt bananentaart en maakt Arckenbush likeur (van varens??)
Gezellige gesprekken, heerlijk eten, fijne uitstapjes, en bovenal lekker zingen!
Voor herhaling vatbaar?
JA!
Heel veel dank Monique en Hermando, het was TOP!!!
Hetty en Arnold
11-02-16 22:58:29
25-08-2014

Wij hebben twee heerlijke weken gehad bij Monique en Hermando. We hebben genoten van Casa Rustico, het prachtige uitzicht, de omgeving, het heerlijke eten (o.a. de zondagse lunch bij Da Lele, een belevenis!), de vriendelijke mensen.... kortom te veel om op te noemen.... Twee weken waren te kort om alles in de omgeving te ontdekken, we komen graag nog eens terug! En zijn benieuwd wat jullie dan weer voor geweldige tips voor uitstapjes en eetadressen hebben :-)
rob en saskia
11-02-16 22:57:35
15-06-2014

De avond voor ons werkzame leven weer begint, denken we terug aan de heerlijke rust bij jullie. We hebben genoten van het eten, alle tips, de wandeling, met eten, met de Italianen, het maakt niet uit dat we de taal amper kennen. Prachtige concerten van Monique in het dorp en allerlei lekkers dat Hermando ons toestopte (meestal met alcohol). De heimwee was er al voor ons vertrek, dus we komen graag weer naar het land van heerlijke wijn, prachtige landschappen, wandelen zonder verdwalen en vooral heel erg lekker eten en zeer gezellig. Voor de twijfelaars: het is hier mooier en goedkoper en gemoedelijker dan bijv. In Toscane. En vooral een stuk koeler omdat het huis bovenop een flinke heuvel ligt.

Veel dank en groeten,

rob en saskia
Liesbeth
11-02-16 22:56:50
18-05-2014

Lieve Monique en Hermando,
Nogmaals dank voor weer een heerlijke week zingen!
We zijn vandaag weer thuis gekomen en ik moet er niet aan denken morgen toch echt weer aan het werk te moeten. Mijn hoofd gonst nog na van de Bella Ciao's, Piu's en Shoeblack Harmonie Heavens. Het was echt weer fantastisch dus volgend jaar echt weer same time, same place.
En voor iedereen die nog twijfelt, doen! Een week zingen met Monique en alle aanvullende zorg van Hermando is goud waard! Ook als je de hoge F niet haalt ;-)
Ciao! Liesbeth
Tonen: 5  10   20