CASAVABENE

Appartementen en B&B

vakantie piemonte Gastenboek vakantiehuis piemonte

Op deze pagina hebben onze gasten een reactie achtergelaten. Begin 2016 hebben wij onze website vernieuwd. Alle reacties van voor deze tijd hebben wij overgenomen vanuit de oude website.

De reacties van onze gasten

51 berichten op 11 pagina's
Jos Vreeswijk
11-09-16 17:02:26
Wij hebben 10 dagen genoten van de Langhe streek in Piemonte en van het verblijf in ons huisje "Casa Rustico" van Casavabene. Monique en Hermando hebben hier een flinke bijdrage aan geleverd door hun tips, services (reserveringen van restaurants, evenementen en bezienswaardigheden) en natuurlijk door de rust en kwaliteit van Casavabene. Ons huisje was perfect voor 2 ppn., schoon en leuk ingericht. Dank voor de gastvrijheid en we hopen nog eens terug te komen.
Jos & Yvonne
Pieter winters
08-08-16 14:08:37
Beste Monique en Hermando,

Wat hebben we een fantastische tijd gehad in Casa va Bene. De plek is mooi, het huisje fijn, van alle gemakken voorzien en schoon. We hebben genoten van de opera in het bos, de wijnproeverij en genoten van de streek dankzij jullie waardevolle tips. Het eten is heerlijk, de wijn fantastisch en dit deel van Italië nog niet overspoeld door toeristen. Wij hebben het idee het echte Italië te hebben beleefd. Ons verblijf was niet in de laatste plaats zo fijn door jullie. Gastvrij, betrokken en toch iedereen zich zelf laten zijn, dat is een kunst, hoor.
Wij komen zeker nog een keer terug.
Ria en Pieter.
Johan&Karin van Hassel
29-06-16 20:11:34
Lieve Monique en Hermando,

We hebben een fijne tijd gehad op jullie prachtig gelegen Casavabene. Appartement Romantica was schoon, ruim en van alle gemakken voorzien en de tuin met de verschillende zitjes plus uitzicht op de Alpen vonden we bijzonder. De omgeving is werkelijk prachtig, zowel de natuur als de dorpen en stadjes. We hebben genoten van de echte Italiaanse sfeer en van het heerlijke eten in de vele restaurantjes en trattoria's, maar vooral ook van de door jullie georganiseerde kookworkshop en pizza avond. Super!
Ageeth & Martin van der Hoorn
24-04-16 17:21:53
Wat een fantastische week hebben wij achter de rug. We verbleven van 16 tot 23 april 2016 in het appartement van Casavabene (ondanks dat we de kleinere studio geboekt hadden).
Een gezellige kamer van alle gemakken voorzien. Schoon, netjes en compleet.
Een fantastisch uitzicht vanuit de tuin, de heerlijke plekjes in de luwte waar je in het vroege voorjaar al snel de rust en het natuurschoon in je kan opnemen.
Het nabij gelegen dorp is superleuk, de diverse restaurantjes hebben allen een eigen karakter maar even lekker.

Zowel Monique als Hermando kennen de omgeving door en door. Ze vertellen veel en geven op een enthousiaste wijze nuttige tips.

Je kan je dagen vullen met rust maar voor de afwisseling zijn er ook diverse steden via prachtige routes makkelijk bereikbaar.

Wanneer je 's authentieke Italiaanse sferen wilt meekrijgen dat is dit de ideale plek.
Marcel Don
11-02-16 23:02:26
08-07-2015

Ons verblijf (5/5 - 14/5) bij jullie op Casa Va Bene ligt ons nog vers in het geheugen en het is een zoete herinnering. Wat heeft Italië toch dat je er altijd vrolijk vandaan komt en dat er altijd vriendelijke mensen rondlopen. We hebben jullie gastvrijheid zeer gewaardeerd en vonden dat jullie een prima evenwicht hadden tussen contact en afstand. Het terrein rond jullie huis met allemaal mooie zitplekjes is heerlijk, je kunt steeds ergens anders gaan zitten. Ook de omgeving heeft veel te bieden en je hoeft er niet heel veel voor te rijden, leuke plaatsjes met dito markten. Niet alleen de Langhe maar ook de zee is heerlijk nabij. We koesteren jullie gastvrijheid in combinatie met de schoonheid van de Langhe
Tonen: 5  10   20