CASAVABENE

Appartementen

vakantie piemonte Gastenboek vakantiehuis piemonte

Op deze pagina hebben onze gasten een reactie achtergelaten. Begin 2016 hebben wij onze website vernieuwd. Alle reacties van voor deze tijd hebben wij overgenomen vanuit de oude website.

De reacties van onze gasten

53 berichten op 3 pagina's
Ria Suidman-Jansen
11-02-16 22:59:11
23-10-2014

Een weekje zingen bij Monique in Casavabene, doen?
Doen!
Aangemeld, Peter komt ook mee maar zingt niet.
Een klein groepje derhalve, Mia, Lenny, Monique en Ria.
Eerst eventjes aan elkaar wennen maar dan zingen we.
Monique hoort alles en helpt ons onze zwakke puntjes te verbeteren.
Het is een plezierige, vrolijke, en heel gezellige week.
Maar als je alleen voor het zingen gaat heb je buiten de waard gerekend...
Hermando, hij serveert wijn, bakt bananentaart en maakt Arckenbush likeur (van varens??)
Gezellige gesprekken, heerlijk eten, fijne uitstapjes, en bovenal lekker zingen!
Voor herhaling vatbaar?
JA!
Heel veel dank Monique en Hermando, het was TOP!!!
Hetty en Arnold
11-02-16 22:58:29
25-08-2014

Wij hebben twee heerlijke weken gehad bij Monique en Hermando. We hebben genoten van Casa Rustico, het prachtige uitzicht, de omgeving, het heerlijke eten (o.a. de zondagse lunch bij Da Lele, een belevenis!), de vriendelijke mensen.... kortom te veel om op te noemen.... Twee weken waren te kort om alles in de omgeving te ontdekken, we komen graag nog eens terug! En zijn benieuwd wat jullie dan weer voor geweldige tips voor uitstapjes en eetadressen hebben :-)
rob en saskia
11-02-16 22:57:35
15-06-2014

De avond voor ons werkzame leven weer begint, denken we terug aan de heerlijke rust bij jullie. We hebben genoten van het eten, alle tips, de wandeling, met eten, met de Italianen, het maakt niet uit dat we de taal amper kennen. Prachtige concerten van Monique in het dorp en allerlei lekkers dat Hermando ons toestopte (meestal met alcohol). De heimwee was er al voor ons vertrek, dus we komen graag weer naar het land van heerlijke wijn, prachtige landschappen, wandelen zonder verdwalen en vooral heel erg lekker eten en zeer gezellig. Voor de twijfelaars: het is hier mooier en goedkoper en gemoedelijker dan bijv. In Toscane. En vooral een stuk koeler omdat het huis bovenop een flinke heuvel ligt.

Veel dank en groeten,

rob en saskia
Liesbeth
11-02-16 22:56:50
18-05-2014

Lieve Monique en Hermando,
Nogmaals dank voor weer een heerlijke week zingen!
We zijn vandaag weer thuis gekomen en ik moet er niet aan denken morgen toch echt weer aan het werk te moeten. Mijn hoofd gonst nog na van de Bella Ciao's, Piu's en Shoeblack Harmonie Heavens. Het was echt weer fantastisch dus volgend jaar echt weer same time, same place.
En voor iedereen die nog twijfelt, doen! Een week zingen met Monique en alle aanvullende zorg van Hermando is goud waard! Ook als je de hoge F niet haalt ;-)
Ciao! Liesbeth
Jan en Ineke en kinderen
11-02-16 22:56:13
17-05-2014

Monique en Hermando, we hebben jullie al bedankt voor de heerlijke week en doen dat hier nogmaals. Jullie hebben echt mooie appartementen en zijn zeer goede gastheer en gastvrouw. Deze locatie is een aanrader voor mensen die Italië beter willen leren kennen en niet de toeristische hotspots op willen zoeken. Spreek je geen Italiaans, geen probleem de gastheer/vrouw helpen je graag op weg. Zij weten je naar erg mooie plekken te sturen. Lekker eten is ook geen probleem. Het toerisme in Piemonte staat nog op een laag pitje dus de dorpen en steden zijn nog echt puur. Turijn is een natuurlijk een aanrader. Maar de markten in de omliggende plaatsen zijn ook een bezoek waard. Dank voor deze week en we komen zeker nog een keer terug.
Milada&Roy, Milada,Martin
11-02-16 22:55:22
10-10-2013

Hi Monique en Hermando,
Begin augustus twee heerlijke weken gehad in huize Casa va bene, genoten van de schitterende omgeving, de rust rondom de B&B, de wijngaarden. Kinderen hebben zich ook heerlijk kunnen vermaken in het zwembad! Super gezellig was de BBQ en kampvuur met de andere gasten(Chris&Gijs, Eveline&Eva, Isabella) gezongen en gelachen! Hele gezellige avonden gehad met de plaatselijke bevolking…. wat vonden wij het jammer dat wij de mountainbikes niet bij ons hadden!....
Dank voor jullie leuke verhalen en gezellige momenten.....
Chris & Gijs
11-02-16 22:54:44
11-09-2013

Wat een heerlijke week hebben we gehad bij Monique en Hermando! We sliepen in 'casa rustico', een heerlijk, intiem huisje voor twee. Maar ook buiten in de tuin is er genoeg plek om heerlijk te luieren. Monique en Hermando hebben ons erg fijn geholpen met wandelkaarten, eetadresjes en andere tips. We voelden ons er helemaal thuis! Jammer om na een week alweer te moeten vertrekken....
Michael van Baekel
11-02-16 22:54:01
22-07-2013

Hallo allemaal,
Stop maar met zoeken, direct boeken bij Monique en Hernando! Heerlijk tranquillo plekje tussen de heuvels, boompjes, een verdwaalde tractor die in de verte graan dorst, waar de lastigste keuze van de dag is: klim ik uit de hangmat voor nog een duik, of lees ik eerst mijn boek uit...?

Bedankt voor de geweldige spontane reünie (moeten we nog eens doen) en de gezelligheid rond een fikkie (zie je wel dat die berg takken op kon?)

Hopelijk tot spoedig weerziens!

Michael van Baekel
Sonja Biondina
11-02-16 22:53:07
18-07-2013

We hebben een heerlijk verblijf gehad in Casavabene. Gastvrije ontvangst door Monique en Hermando, mooie Bed & Breakfast kamer en een heerlijk en uitgebreid ontbijt iedere morgen. Er is voldoende ruimte en leuke zit en lounge hoekjes. De omgeving is rustig en mooi. Murazzano is een leuk dorpje met een aantal restaurants. We komen zeker nog een keer terug in wat voor samenstelling dan ook!
Sonja Biondina
Liesbeth
11-02-16 22:52:04
28-06-2013

Lieven Monique en Hermand,
Het is wat laat maar ik sluit mij aan bij de vorige commentatoren! Het was heerlijk om bij jullie te zijn! Goed gezelschap kent geen tijd maar dit ging veel te snel. Ik heb heerlijk gezongen en veel geleerd. We hebben het er nog heel vaak over en blijven oefenen hoor. Hermando, complimenten voor jouw heerlijke BBQ, enorme humor, en onverstoorbaarheid. Wel jammer van dat everzwijn, maar goed daar kom ik dan nog wel voor terug, zucht. Het leven is hard en zwaar op jullie berg.....
Monique en Paul Lem
11-02-16 22:51:26
05-06-2013

Lieve Monique en Hermando.
Begin mei 2013 hebben we met zijn vieren een zangworkshop bij jullie gevolgd.Hadden we er al reuze zin in, toch werden onze verwachtingen nog ruimschoots overtroffen. Een divers aanbod van liederen.Wat hebben we veel geleerd van jou Monique en dat met het grootst mogelijke plezier. Buiten het zingen om stonden er nog diverse uitjes op het programma die allemaal leuk, interessant of lekker!! waren. En dat in die goddelijke omgeving,in die smaakvolle riante accommodatie. Maar boven aan de lijst staat jullie hartverwarmende gastvrijheid. Een vervolg gaat er zeker komen.
Myriam en Stef
11-02-16 22:50:21
31-08-2012

begin juli 012 waren wij 2 weken bij jullie te gast,in het appartement.We hadden het erg naar ons zin. Zowel jullie onthaal,de accommodatie,als de streek waren oké. We hebben er erg van genoten en hopen nog eens ooit terug te keren. Een regio die toch nog wat ondergewaardeerd wordt.Nogmaals bedankt.Verblijf in casavabene is een aanrader.
groetjes.Myriam en Stef
Leo en Lydia
11-02-16 22:49:49
29-08-2012

wij zijn een week te gast geweest bij Monique en Hermando, veel te kort... Bijzonder aardige en attente gastvrouw en gastheer. Studio Classico is een mooie studio, goed uitgerust en schoon. Casa Va Bene ligt op een prachtige locatie met veel natuurschoon. Overal op het terrein zijn lekkere stoelen neergezet, in het grote opzetbad kun je lekker afkoelen. Er zijn plenty mogelijkheden voor dagtrips en leuke uitstapjes. Leuke stadjes in de buurt waar je lekker kunt slenteren of voor een habbekrats op het terras een cappucino kunt drinken. Piemonte is een schitterende streek, nog niet verpest door het massatoerisme. Tip: rij met de auto de mooie route van de Strada Romantica. Wil je toch de drukte opzoeken: de kust van Ligurie ligt op een uurtje rijden. En dan is er ook nog de broodjesservice... Kortom Casa Va Bene is een echte aanrader, wij komen beslist terug !! Leo en Lydia
Rob Majoor
11-02-16 22:49:24
09-08-2012

Beste Monique en Hermando,

In Juli zijn we 3 dagen bij jullie geweest,we hebben genoten van jullie heerlijke tuin,waar regelmatig hertjes te zien zijn en zelfs een wild zwijn kwam langs gelopen.Na een hartelijke ontvangst hebben we s'avonds heerlijk bij jullie gegeten.Het ontbijt was een feest,en de kamer prachtig!
Prachtige omgeving en goede restaurantjes in de buurt.
Bedankt voor jullie adviezen.
Klaartje en Rob
Egbert en Mariska
11-02-16 22:48:25
02-08-2012

Beste Monique en Hermando,

Na een tour door Duitsland en Turijn kwamen we de laatste week van juli in Casa va Bene aan. Wat een heerlijke plek! De gastvrijheid, de gezelligheid en leuke gesprekken maar ook de privacy in jullie fantastische tuin (met uitzicht op de Alpen) zorgen ervoor dat je volop kunt bijtanken. Daarnaast was het appartement tiptop in orde. De Piëmonte heeft ons zeer verrast en we zijn dan ook nog lang niet uitgekeken (en uitgegeten) in dit prachtige gebied. We komen zeker nog eens terug en maken dan weer graag gebruik van jullie gastvrijheid.

Egbert en Mariska
Ria en Bert
11-02-16 22:47:45
30-07-2012

Beste Monique en Hermando,
In Juli hebben we 3 dagen doorgebracht in jullie B&B. Een mooie kamer met lekker bed. 3 x heerlijk ontbijt gehad in het prieeltje in jullie prachtige tuin. Wat een genot om daar te zitten. Mooie omgeving, heerlijk eten in een door jullie aangeraden restaurant. Bedankt voor jullie gastvrijheid en adviezen.

Ria en Bert
Fred en Rita Jobse
11-02-16 22:47:08
11-07-2012

Beste Hermando en Monique (kennen we alleen uit de verhalen). Wij zijn 1 nacht bij jullie geweest, wij waren op de motor op doorreis naar Toscane. Hernando heeft ons verrast met het overheerlijke eten, wij zeiden nog even en dan rollen we van de berg af en niet te vergeten de hartelijke ontvangst. Het huis ligt op een mooie lokatie met een plonsbad en een mooie kamer met een heerlijk bed. Het ontbijt in de tuin was ook heerlijk, wij hebben genoten.
Groeten van Fred en Rita uit Nieuwegein
Harry Sipkens en Petra Baljon
11-02-16 22:46:10
11-09-2011

Beste Monique en Hermando,
Via een aanbeveling van een Italiaanse wijnboer uit de buurt kwamen voor één nachtje bij jullie aan. Er was nog een kamer en na één dag plakten we er toch maar één aan vast. Zo werden het er uiteindelijk vijf!. Het bewijs dat Casa Va Bene een plek is om uit te rusten en te genieten. Heerlijke ontbijtjes in de tuin gehad en goede adviezen voor restaurants in de omgeving. Veel succes verder, ons zie nog wel eens terug!

Harry en Petra
Miriam van Norel
11-02-16 22:45:27
28-08-2011

Ha Monique en Hermando,
Ook wij waren even te gast om te zien hoe Casa va Bene er life uit zou zien. Nu zijn de foto's op de site mooi en de verhalen bijzonder maar de werkelijkheid overtreft alles. Wat een heerlijke vakantieplek. Ruimte en Rust op een prachtige locatie. Al die leuke plekjes om je heerlijk terug te trekken of om juist wat gezelligheid op te zoeken. En dan het uitzicht over de prachtige bergen met de dorpjes daartussen. Wij zijn vol bewondering over de appartementen en B&B die jullie gebouwt hebben en de sfeer die jullie neer weten te zetten!
Groetjes van Claus, Miriam, Merel , Yoeri
Tim en Marlie
11-02-16 22:44:19
26-08-2011

Hé Monique en Hermando,

Beetje een late reactie, maar hier is die dan.
We zijn in Juli 3 nachtjes in jullie b&b geweest en na jullie nog bij verschillende b&b's in Italië. We hebben echt een heerlijke vakantie gehad, maar jullie waren het meest gastvrij en verzorgen het heerlijkste ontbijt!
We hebben ontzettend genoten bij jullie. Helaas erg kort, maar we komen vast en zeker nog een keertje terug!
Heel veel succes met jullie b&b. Ga zo door het was super!

Groetjes van Tim en Marlie
Tonen: 5  10   20


Bellen
Info