CASAVABENE

Appartementen en B&B

vakantie piemonte Gastenboek vakantiehuis piemonte

Op deze pagina hebben onze gasten een reactie achtergelaten. Begin 2016 hebben wij onze website vernieuwd. Alle reacties van voor deze tijd hebben wij overgenomen vanuit de oude website.

De reacties van onze gasten

51 berichten op 11 pagina's
Annemarie de Jong
27-09-20 19:17:33
Wat een heerlijke plek in een prachtige streek en wat een gastvrij onthaal door Monique en Hermando. We hebben een topweek gehad in het knusse Casa Rustico. De heerlijke tuin, met fijne zitjes en een hangmat, om lekker te luieren, even dippen in het zwembad, ontbijten met door Monique of Hermando vers gehaalde broodjes op ons eigen terras. Echt buiten. De goede tips voor wandelingen, eetadresjes of leuke stadjes in de buurt, waren ook super fijn. Alles wat wij nodig hadden om een hele fijne, ontspannen tijd te hebben!
Diana en Martin Gomes
20-09-20 11:28:59
Zomer 2020, een week in Casa Rustico, genieten in een prachtig verbouwd Italiaans huisje, een prachtig uitzicht op de tuin, afkoelen in het zwembad, heerlijk ontbijten vanaf je eigen terras, zwijnen en herten spotten in het aangrenzende bos, de gezellige bbq, een sprookjesachtige wijnproeverij, te veel om op te noemen!!!

Maar niet te vergeten de gastvrijheid van Monique en Hermando, bedankt voor het heerlijke vakantie gevoel.

Gr, Diana en Martin
Fam. de Vries
06-08-19 10:34:55
We hebben enorm genoten van onze week in appartement Romantica. Bij aankomst werden we overrompeld door de prachtige tuin en het betoverende uitzicht op de bergen. Het appartement was comfortabel en compleet. Monique & Hermando zijn een fantastische gastvrouw en -heer. Niet opdringerig, heel attent en vol met waardevolle tips over mooie dorpjes, goede restaurants en leuke markten. Mede daardoor hebben we veel leuke dingen in de omgeving gezien en gedaan èn zijn we een beetje verliefd geworden op Piemonte. Zeker voor herhaling vatbaar!
Aafke van Deursen
10-06-19 14:39:30
Een heel fijne plek om te zijn, prachtige omgeving en super aardige eigenaars die attent zijn en goede service verlenen!
Roy & Marieke Dudink
08-06-19 15:43:49
Afgelopen maart hebben wij samen met ons 1 jarige zoon een week doorgebracht in het prachtige casa vabene. Wij hadden een zeer mooi en goed onderhouden appartement. Monique en Hermando zijn heel gastvrij en stelden voor om de volgende dag samen te gaan barbecuen op het terrein wat ons een zeer welkom gevoel gaf.

Wij hebben een heerlijk week gehad waar het mooie complex, de gastvrije gastheer en -vrouw en de prachtige omgeving een zeer grote bijdrage aan hebben geleverd!

Wij komen dan ook zeker nog eens terug!
Tonen: 5  10   20